Contact me

Any questions?

hello@dendennis.nl

Dendennis logo

Blog

Voorbereiding KreaDoe

Jullie ook zo’n zin?

28 oktober t/m 1 november van 10.00 – 17.00 uur

Mijn mini-me Dendennis en zijn vriendjes zijn al druk aan het oefenen met knippen en plakken terwijl ik me aan het inlezen ben in alle leuke activiteiten op de KreaDoe. Wie weet zijn er wel andere leuke handwerk hobby’s behalve amigurumi’s haken. Nu zag ik op de site van de KreaDoe al van alles en nog wat staan. Zoals bijvoorbeeld een echte Taart & Cupcake Theater. Nu was bakken echt een hele grote hobby van mij voordat ik begon met haken, mijn lievelings taart is nog steeds de worteltaart. Op mijn bruiloft, alweer 4 maanden geleden, hadden we een prachtige taart met 1 laag worteltaart (mijn favoriet) en 2 lagen red velvet (favoriet van mijn vrouw). Met mooie lavendel als decoratie. Zie hieronder de foto’s. Oh wat was dat smullen! Wie weet dat ik dus op de KreaDoe weer kriebels krijg om ook zulke mooie en vooral lekkere taarten te maken.

Maar vergeet niet al die andere leuke activiteiten, wat dacht je van:

Het aanhaakschilderij

Met zoveel mogelijk mensen een schilderij van Van Gogh nahaken. Lijkt me echt erg leuk, en ik ga daar ook zeker even neuzen…

De anonieme sjaal

Een superleuk initiatief om de medemens een glimlach te bezorgen.

Hout- en meubileringsplein

Nu ben ik absoluut geen handig persoon met klussen en heb ik wat dat betreft echt 2 linkerhanden maar de leerlingen laten met hout, stoffen en kleuren zien hoe je je eigen home deco producten maakt. Wie weet dat ik er iets van kan leren.

 

Echt allemaal te leuk om op te noemen. Hou vooral mijn Facebook pagina en die van de KreaDoe in de gaten voor nieuwe updates.

Korting!

Speciaal voor al mijn volgers kan je kaartjes voor de KreaDoe kopen met korting. Dus klik snel op de onderstaande link en bestel alvast je kaartje voor dit fantastische evenement vol creatieve inspiratie!

Zie ik jullie daar?

Share

You may also find this interesting

Scroll to Top