Contact me

Any questions?

hello@dendennis.nl

Dendennis logo

Blog

Stoere heren verjaardagskaart met Party! Stencils

Vaak wordt gedacht dat kaarten maken voor vrouwen het aller leukste is om te ontvangen. Toch kan je met behulp van kleur een heleboel doen. En zeg nou zelf, is deze kaart niet super stoer!?

Dit heb je nodig om er zelf een te maken: – Basis voor het kaartje (Deze vind je HIER) – Egaal zwart, grijs, en wit karton – Zwart/wit karton met patroontje – Schaar – Lijm – de Joy!Crafts Party! Stencils van: Dendennis, kledingset en party accessoires

Wanneer je de basiskaart klaar hebt kun je beginnen met hem te decoreren. Hang eerst de ballonnen en de slingers op. De slingers worden met lijm op een draadje geplakt die vervolgens tussen de 2 lagen van de achtergrond worden bevestigd. De ballonnen kun je een leuk effect geven door ze op te plakken met een foam plakkertje. Zo word de kaart niet helemaal plat en speel je met wat extra diepte in de kaart. Knoop wat touwtjes om enkele ballonnen en bevestig ze op de achtergrond.

Kijk nou eens wat een stoere versiering dit is! Tijdloos en super stoer!

Nu hebben we nog een jarige Dendennis nodig. Stans hem uit, kleed hem aan en geef hem leuke feesthoedjes.

 

Het is nu al echt een feestje!

Versier de kaart met een hartelijke wens, een leeftijds badge en voeg nog wat cadeautjes toe in de achtergrond van Dendennis. En klaar is je kaart!

 

Weet jij al naar wie jij hem wil versturen?

Ik ben heel benieuwd of jij ook zo’n leuke kaart maakt! Deze kan je altijd delen op de Fanpagina op Facebook van Dendennis!

Share

You may also find this interesting

Scroll to Top