Contact me

Any questions?

hello@dendennis.nl

Dendennis logo

Blog

Openen KreaDoe

Ik ga de KreaDoe openen!!

28 oktober t/m 1 november van 10.00 – 17.00 uur
Al maanden wil ik het van de daken schreeuwen, maar ik moest nog even wachten. De KreaDoe gaat dit jaar echt een mega feest worden, vol met leuke handwerk activiteiten. en dit jaar zal ik alle 5 de dagen aanwezig zijn, iedere dag bij een andere stand.

 

Ik ben samen met de KreaDoe druk aan het nadenken over allerlei leuke acties voor dit evenement vol creatieve inspiratie.

 

Er gaan leuke dingen komen zoals:

#amiselfie

We hebben nog een aantal verschillende mogelijkheden om hier iets leuks mee te bedenken dus verdere details volgen nog. Neem in ieder geval je amigurumi mee. We gaan kijken of we een groepsfoto kunnen maken met zoveel mogelijk amigurumi’s. We gaan een leuke Dendennis prijs uitreiken voor de leukste #amiselfie foto van jou knuffel samen met Dendennis.

#BYAF-KREADOE2015

Er gaat op vrijdag een speciale ‘Bring Your Amigurumi Friday’ op de KreaDoe komen bij de stand van Echtstudio.

#Haakathon

Ook zal de Leprastichting in de spotlights staan met een speciale Haakathon editie.

 

Echt allemaal te leuk om op te noemen. Hou vooral mijn Facebook pagina en die van de KreaDoe in de gaten voor nieuwe updates.

Korting!

Speciaal voor al mijn volgers kan je kaartjes voor de KreaDoe kopen met korting. Dus klik snel op de onderstaande link en bestel alvast je kaartje voor dit fantastische evenement vol creatieve inspiratie!

Zie ik jullie daar?

Share

You may also find this interesting

Scroll to Top