Contact me

Any questions?

hello@dendennis.nl

Dendennis logo

Blog

KreaDoe 2019

KreaDoe 2019 Dendennis

Oeeee… Voor mij is het aftellen alweer begonnen voor het grootste handwerk- en hobby event van het jaar. De KreaDoe 2019! En wat een feest gaat het weer worden. Vijf dagen lang vol inspiratie en creativiteit en ja… daar wil je gewoon bij zijn. Klik op de banner als je meer informatie over de KreaDoe wil!

Al 6 jaar aanwezig!

Vanaf dat mijn eerste boek uitkwam in 2014 ben ik ieder jaar alle vijf de dagen aanwezig geweest. En ook dit jaar zal ik er weer alle vijf de dagen zijn. In het begin hopte ik van stand naar stand om overal mijn boeken te signeren en met iedereen te kunnen praten. De afgelopen 2 jaar had ik samen met Durable een prachtige stand voor mijn babylijn Little Woodland Adventures. Maar was ik ook nog steeds vaak bij andere stands aanwezig om mijn boeken te signeren bij onder andere Bruna en Boekenvoordeel. Dit zorgde er wel voor dat niet iedereen mij makkelijk kon vinden. Dus dit jaar gaan we het anders doen en ik kom echt met een eigen promotie stand! Wiehoeee!!! Wauw wauw wauw!

Crochet kits

De Dendennis stand

Één stand waar al mijn laatste producten te bewonderen zijn. De Little Woodland Adventures babylijn zal ik daar uitstallen, en ook alle voorbeelden uit mijn laatste twee boeken Gruwelijk Grappige Gadgets Haken en Vrolijke Sokken Breien. LET OP! Er kan niet gekocht worden bij mijn stand, daar zijn juist alle andere stands voor. Mr Knitbear (oftewel Wim Vandereyken) zal ook alle vijf de dagen bij mijn stand staan om ons geweldig nieuwe sokken boek te promoten. Dus wil je ons Vrolijke Sokken Breien boek gesigneerd hebben kom dan zeker langs!!

Vrolijke Sokken Breien
Gruwelijk Grappige Gadgets Haken

De KreaDoe 2019 Shopper!

Eindelijk mag ik het bekend maken! Afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest om samen met de KreaDoe een nieuwe shopper te ontwerpen. Ik wilde er juist geen Dendennis shopper van maken, want de Shopper draait om de KreaDoe en niet om mij. Één onderdeel in de handwerkbranche vind ik heel fijn: samenwerken! Dus wilde ik deze Shopper juist met andere experts en creatievelingen oppakken. Ik heb 8 geweldige creatieven gevonden om zoveel mogelijk handwerk- en hobby technieken te tonen op de Shopper. De shopper is al te bestellen voor maar €1,95!

 

En dit is het eindresultaat geworden:

Haken

Linksboven, de granny square, is gehaakt en ontworpen door Marjolein Stins van Keet & Co. Naast heel veel haken is zij ook enorm creatief met allerlei andere leuke accessoires. Al jaren staat zij ook op de KreaDoe met haar stand vol leuke bedeltjes, hangertjes, accessoires enig meer leuks. Ga ook zeker bij haar langs! Ze heeft nog leuke ideeën met deze Granny Square dus hou haar site of instagram pagina in de gaten!

Bakken

Rechtsboven, de heerlijke taart. Amber Khan is echt een multi creatief talent. Naast prachtige henna illustraties, is ze ook nog eens enorm creatief met schilderen, knutselen en dus taarten maken. Op haar eigen instagram pagina Ambykcollection zie je naast leuke privé foto’s ook haar mooie creaties voorbij komen. Amber is de enige creatieve vrouw die ik ken die nog nooit naar de KreaDoe is gegaan en dit jaar gaat ze voor het eerst. (Hoop ik)

De Olifant

Rechtsboven, de heerlijke taart. Amber Khan is echt een multi creatief talent. Naast prachtige henna illustraties, is ze ook nog eens enorm creatief met schilderen, knutselen en dus taarten maken. Op haar eigen instagram pagina Ambykcollection zie je naast leuke privé foto’s ook haar mooie creaties voorbij komen. Amber is de enige creatieve vrouw die ik ken die nog nooit naar de KreaDoe is gegaan en dit jaar gaat ze voor het eerst. (Hoop ik)

Signpainting

Linksmidden, 3D signpainting. De zeer getalenteerde Pieter Snijders van Bold Statements maakt echt de mooiste 3D letters. Vorig jaar heb ik hem voor het eerst ontmoet en was ik direct verkocht, ik heb zelfs al een keer een workshop bij hem gevolgd. Met mijn passie voor typografie en creativiteit wilde ik uiteraard dat hij ook een bijdrage leverde aan deze leuke Shopper. Volg dan ook zeker weten zijn instagram pagina voor nieuwe inspiratie!

Naaien

Midden, quilten. Een handwerktechniek die mij iedere keer intrigeert maar nog nooit iets mee heb gedaan. Irene van Sugaridoo heeft het voor elkaar gekregen om deze mooie techniek zeer hip en modern te krijgen. Ik ken haar al jaren en vond dat haar mooie stijl niet mocht ontbreken op de Shopper. Op haar Instagram pagina kan je al haar mooie creaties bewonderen.

Borduren

Rechtsmidden, borduren. Zodra ik wil ontspannen ga ik het liefste borduren, maar ik hou het vaak bij kruissteekjes. Alyssa van Stitchonomy is daar vele malen beter in. Zij weet, met haar originele en vrolijke ontwerpen, een het borduren weer helemaal trendy te krijgen. Kijk maar eens op haar instagram voor heel veel inspiratie!

Pixelen

Linksonder, Diamond Dotz. Samen met The Stitch Company heb ik ook dit leuke ontwerpje weten samen te stellen. Vanuit een bestaand ontwerp aangepast in de juiste kleuren. Deze techniek ha dik zelf nog nooit uitgeprobeerd, dus wilde ik het heel graag een keertje uittesten. Het resultaat is te bewonderen op de Shopper. Op hun Instagram pagina kan je nog meer leuke producten vinden die bij hun verkrijgbaar zijn.

Papier

Midden onder, kaarten maken. Één van mijn grote bezigheden naast haken. Uiteraard is kaarten maken ieder jaar ruim vertegenwoordigt op de KreaDoe, dus deze techniek kon niet ontbreken op de tas. Brenda van der Burg, mijn steun en toeverlaat in deze branche, heeft deze super schattige kaart gemaakt.

Tekenen

Rechtsonder, Aquarel en handlettering. Last but not least heeft de geweldige Karin Joan deze mooie illustratie gemaakt voor het 30jarig jubileum van de KreaDoe. Via haar site kan je mooie online workshops volgen om al haar mooie technieken zelf ook te beheersen. Wat ben ik blij dat zij mee wilde werken aan deze Shopper. Volg haar instagram pagina om up-to-date te blijven met al haar ontwikkelingen. Echt een aanrader!

Vrijkaartjes winnen

Winactie KreaDoe 2019?

Win-actie! Ik mag van de KreaDoe maar liefst 5 x 2 tickets weggeven! Maak kans door Facebook Dendennis én Facebook KreaDoe te liken op Facebook en laat op mijn facebook ‘winactie KreaDoe 2019’ post weten wie je graag meeneemt!

Vrijdagavond 16 augustus maak ik de winnaars bekend.”

Share

You may also find this interesting

Scroll to Top