Contact me

Any questions?

hello@dendennis.nl

Dendennis logo

Blog

Dendennis pakt groots uit op de KreaDoe 2018

Dendennis KreaDoe 2018

Het leukste evenement op het gebied van handwerk en hobby, De KreaDoe, gaat weer beginnen. Van woensdag 31 oktober t/m 4 november staan de Jaarbeurshallen in Utrecht weer in het teken van nieuwe inspiratie, producten, ontmoetingen en veel gezelligheid!

Babylijn

Ook dit jaar ben ik alle vijf de dagen aanwezig op de KreaDoe. Net zoals vorig jaar sta ik bij de stand van Durable om mijn Little Woodland Adventures babylijn te tonen aan jullie. Deze serie is dit jaar extra uitgebreid met leuke handwerktechnieken, zoals knoopkussens, stoffen en borduren. Om alvast een indruk te krijgen hoe de serie eruit ziet, kan je ook even op de speciale Little Woodland Adventures pagina kijken.

Dubbeldik boek signeren

Ook zal ik mijn nieuwe haakboek Heel veel knuffels haken met deze Dubbeldikke Dendennis signeren op de KreaDoe bij verschillende stands. Uiteraard ga ik mijn nieuwe boek signeren bij de stand van Durable. Maar ik ben ook woensdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 12.00 aanwezig bij de stand van Wolplein. Donderdag en vrijdag van 11.00 tot 12.00 ben ik aanwezig bij de stand van Bruna om te signeren. En als laatste ben ik alle vijf de dagen van 14.00 tot 15.00 aanwezig bij de stand van Boekenvoordeel.

Kaarten maken

Naast de Little Woodland Adventures en mijn nieuwe dubbeldikke haakboek zullen ook al mijn stansmallen beschikbaar zijn op de KreaDoe. Ik zal alle leuke papieren karakters sowieso tonen en demonstreren als ik bij de stand van Boekenvoordeel sta.

Win gratis toegangskaartjes voor de KreaDoe

Oftewel extra veel te tonen dit jaar en ik heb er mega veel zin in. Om het allemaal nog leuker te maken mag ik samen met Durable 4 x 2 vrijkaartjes weggeven. Dus een kaartje voor jou en voor een vriend(in) / familielid / kennis etc.
Laat een reactie op dit blog achter naar welk van mijn drie projecten jullie interesse hebben: Nieuw haakboek, Little Woodland Adventures of stansmallen.
Aanstaande woensdag 24 oktober in de avond zal ik de winnaars bekend maken.

 

Heel veel plezier en wie weet zie ik jullie daar.

Share

You may also find this interesting

Scroll to Top