Contact me

Any questions?

hello@dendennis.nl

Dendennis logo

Blog

Design team call

Dendennis Design Team Call

Ja, jullie lezen het goed. Ik ben op zoek naar mensen, voor in mijn design team, die het leuk vinden om kaarten te ontwerpen waarbij mijn producten gebruikt worden! Ik merk dat ik zelf te weinig tijd heb om leuke kaarten te maken en deze te promoten. Daarnaast merk ik dat ik mijn tijd echt moet gebruiken om ontwerpen en nieuwe producten maken. Dus kan ik jullie hulp goed gebruiken.

Waar ik naar op zoek ben…

 • Ik zoek creatieve mensen die het leuk vinden om deel te nemen aan mijn Dendennis design team en mooie, creatieve kaarten te maken, die het liefste net iets anders zijn dan normaal. Er moet een beetje out-of-the-box gedacht worden.
 • Er hoeft uiteraard niet alleen met mijn producten gewerkt te worden, maar wel moeten er kaarten ontworpen worden waarbij minimaal 1 van mijn producten gebruikt worden.
 • Je moet affiniteit hebben met mijn karakters, de humor en de mogelijkheden. Ik hou er van om verhalen te vertellen en de karakters tot leven te brengen.
 • Je helpt mee mijn facebook groep te vullen met leuke en creatieve kaarten, waar minimaal 1 Dendennis product bij gebruikt wordt. Dus je hebt een facebook account nodig.
 • Actief op Instagram en Pinterest zijn geen verplichtingen maar zouden wel erg handig zijn.
 • Als je een eigen actief blog hebt, en je leuke making-off blogs kan schrijven maak je meer kans.
 • Misschien in de toekomst ook beschikbaar zijn voor demonstraties op locatie. Is geen pré.
 • 2 x per maand een mooie kaart ontwerpen en op de diverse social media kanalen plaatsen. Het liefste ook met blog en stap voor stap uitleg erbij.

Wat ik kan aanbieden

 • Ieder Dendennis product zal ik naar je toesturen. Hier kan je een overzicht zien.
 • Minimaal 1 x per jaar zal ik een design team dag organiseren in een leuke winkel waar we met z’n allen bij elkaar komen.
 • Een eigen privé facebook groep waar we met z’n allen nieuwe ideeën kunnen bespreken en zo elkaar naar een hoger niveau brengen.
 • Als er nieuwe materialen en/of producten gewenst zijn voor mooie kaarten met Dendennis, dan kan ik altijd kijken of ik dat kan regelen voor jullie.
  veel gezelligheid en creativiteit binnen het design team.
 • Ik eis geen exclusiviteit. Je mag absoluut ook voor andere merken werken. Alleen maar leuk zelfs.

Wil je ook mee werken in mijn design team?

Dan kan je hieronder reageren met een korte omschrijving waarom jij graag mee wil helpen. Stuur ook 2 van je mooiste projecten via messenger op mijn Dendennis facebook pagina. Ik ben op zoek naar minimaal 4 à 5 geweldig creatieve kaartenmak(st)ers. Je kan reageren tot en met zondag 17 juni 2018. Daarna sluit ik de reacties en probeer ik zo snel mogelijk een keuze te maken.

 

Groetjes Dendennis

Share

You may also find this interesting

Scroll to Top